Halon ohella Xboxin ikonisin räiskintäpeli nyt ilmaiseksi Xbox Livessä

03.12.2013

Jos Halo oli ensimmäisen Xboxin suurin yksinoikeusräiskintäpeli, sai se seuraavalla sukupolvella kumppanikseen Gears of Warin. Eiväthän GoWin (2006) myyntiluvut ole tietysti mitään verrattuna vaikkapa vuotta myöhemmin julkaistun Halo 3:n lukuihin, mutta onpahan alkuperäistä Gears of Waria myyty kuitenkin yli viisi miljoonaa kappaletta, ja se oli vuoden 2007 toiseksi suosituin Xbox Live -peli.

Microsoft tarjoaa nyt alkuperäisen Gears of Warin ilmaiseksi Games with Gold -kampanjassaan, joten kultajäsenyyden maksaneet voivat piipahtaa lataamassa pelin vaikka heti. Ilmaispeli vaihtuu 16. joulukuuta, jolloin vuorossa on Live Arcadessa julkaistu Shoot Many Robots, mutta pelihän pysyy pelaajan omistetuksessa senkin jälkeen, aivan samoin kuin ostettu tuote.

Gears of Warin tulevaisuus on vieläkin hämärän peitossa. Hiljattain Microsoft Studiosin Phil Spencer myönsi haastattelussa, että Gears of War: Judgement ei onnistunut yhtä hyvin kuin edelliset, mikä näkyi sitten sekä myynnissä että arvioissa. Jatkossa pelisarjan konseptia tullaan kenties laventamaan tai muuttamaan, mutta varmana ei tätäkään voi pitää.

Lisää luettavaa