Xboxin ilmaispelit vaihtuivat – Tarjolla loistavaa seikkailua ja näyttävää räiskintää

Kuun puoliväli on ylitetty, mikä merkitsee uusia ilmaispelejä Xbox Liven kultajäsenille. Tällä kertaa onkin molempien sukupolvien konsoleilla tarjolla erittäin kehutut pelit.

Xbox 360:n ilmaispeli on vuonna 2013 ilmestynyt Crysis 3, joka on saanut kiitosta erityisesti näyttävästä visuaalisuudesta ja taidesuunnittelusta. Crytekin futuristisen räiskintäpelin myynnit jäivät pettymykseksi, mutta sehän ei tarkoita, etteikö sille kannattaisi antaa mahdollisuutta kun ilmaiseksi saa.

Xbox Onelle puolestaan pelaajat voivat tästä päivästä eteenpäin ladata Tomb Raider: Definitive Editionin. Vuoden 2013 Tomb Raider -sarjan uudelleen käynnistänyt peli kääntyi vuotta myöhemmin uuden sukupolven konsoleille näyttävämpänä versiona, joka nauttii Metacriticissä erittäin kovasta 86/100 keskiarvosta. Esimerkiksi Game Informerin kriitikko äityi kehumaan Definitive Editionia kenties parhaimman näköiseksi konsolipeliksi, jonka hän oli nähnyt.

Tomb Raider: Definitive Edition on ladattavissa seuraavan kuukauden ajan, mutta Crysis 3 vain syyskuun loppuun asti. Näiden lisäksi Xbox Onelle on saatavilla myös indie-peli The Deer God, joka sekin vain 30. syyskuuta asti.

Lisää luettavaa