Hyviä uutisia, PC- ja PS4-pelaajille: Tomb Raiderin Xbox-yksinoikeus jää todella lyhyeksi!

Rise of the Tomb Raider saapuu PC:lle ja Pleikkarille jo ensi vuonna.

Monia Tomb Raider -faneja on varmasti harmittanut se, että syksyllä ilmestyvä Rise of the Tomb Raider julkaistaan yksinoikeudella Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Tämän yksinoikeuden kerrottiin jo aikaa sitten olevan voimassa vain rajatun ajan, mutta siitä ei annettu mitään tietoa, kuinka kauan muiden alustojen versioita saadaan odottaa.

Nyt julkaisija Square-Enix on viimein ilmoittanut virallisesti, milloin peli saapuu muillekin kuin Microsoftin konsolille. Peli julkaistaan PC:lle Steamissa jo alkuvuodesta 2016 ja PlayStation 4:lle sen pitäisi saapua ennen saman vuoden joulua, kertoo Giant Bomb.

Koska peli ilmestyy Xbox-konsoleillekin vasta 10. marraskuuta, jää yksinoikeus todella lyhyeksi. Ikävää toki, että PS4-versiota saadaan odottaa kokonainen vuosi, mutta vähemmän sekin on kuin pahimmillaan saatoimme pelätä.

Uutinen on varmasti tervetullut monille pelaajille, ainakin jos pelin edeltäneen Tomb Raiderin (2013/2014) myyntiluvut mitään kertovat. Peliä on nimittäin myyty VGChartzin mukaan yli miljoona kappaletta enemmän Sonyn kuin Microsoftin konsoleilla.

Lisää luettavaa