Scifi-tähden esittämä, epäsuositun Halo-pelin hahmo palaa metsästämään Master Chiefiä

Halo 3: ODST ja Halo: Reach -pelien hahmo palaa kuvioihin tulevassa pelissä.

Kulttisarja Fireflysta tunnettu näyttelijä Nathan Fillion palaa Halo-rooliinsa tulevassa Halo 5: Guardiansissa. Näin käy ilmi Game Informerin laajasta kansikuvajutusta, josta uutisoi GameSpot.

Fillion esittää Edward Buckia, jota ei ole aiemmin nähty Halo-sarjan pääpeleissä. Hahmo teki debyyttinsä vuoden 2009 Halo 3: ODST:ssä, jota eivät kaikki pelaajat muistele hyvällä.

ODST:llä on toisiksi huonoimmat myyntiluvut kaikista konsoleille ilmestyneistä Halo-peleistä, sekä toisiksi heikoin keskiarvo Metacriticissä. Halo 3: ODST myi ”vain” 6,3 miljoonaa kappaletta, mikä on noin puolet Halo 3:n myyntiluvuista. Huonommin on pärjännyt vain strategiapeli Halo Wars, ellei lasketa PC:lle ilmestyneitä Spartan Strike ja Spartan Assault -pelejä.

Vaikka hahmo nähtiin uudelleen hieman paremmin menestyneessä Halo: Reachissa, ei hän välttämättä ole kaikille Halo-pelaajillekaan tuttu. ODST:ssä Edward Buck oli Orbital Drop Shock Trooper, jolla ei ollut Master Chiefin tapaista voimahaarniskaa. Halo 5:ssä hän on päässyt kuitenkin kunnon varusteisiin käsiksi, kuten alla olevasta kuvastakin näkyy. Buck on pelissä osa Fireteam Osirista, jolle on annettu tehtäväksi metsästää Master Chief.

Gamespot kertoo myös, että Halo 5:n kampanjassa pelaajalla on jatkuvasti seuranaan kolme muuta Spartania, joita voi pelata toinen ihmispelaaja tai joille pelaaja voi antaa käskyjä. Tämä tulee varmasti muuttamaan pelikokemusta, sillä perinteisesti Master Chief on saanut räiskiä tiensä läpi vihollisista vain merijalkaväen heppoisella tuella.

Tässä vielä kuva Nathan Fillionin hahmosta Halo 5:ssä. Kuten kuvastakin näkyy, on hahmo mallinettu yksityiskohtaisesti näyttelijänsä mukaan.

Nathan Fillon Halo 5

Lisää luettavaa