Entiset BioShock ja Halo-kehittäjät hakevat rahoitusta komeaan maailmanloppupeliin, josta ei tunnelmaa puutu

The Flame in the Flood lupaa melankolista selviytymisseikkailua maailmanlopun maisemissa.

Jos The Last of Us ja Don’t Starve kuuluvat suosikkipeleihisi, on sinulle luvassa todellista herkkua, jos vain The Molasses Flood -studio saa kokoon täyden rahoituksen uudelle peliprojektilleen. The Flame in the Flood näyttää nimittäin todella lupaavalta.

Pelin Kickstarter-sivun mukaan PC:lle ja Macille ilmestyvä peli tulee olemaan maailmanlopun maisemiin sijoittuva seikkailu, jossa pelihahmo seilaa eteenpäin alati generoituvalla joella keräillen resursseja, vältellen villieläimiä ja paeten vaarallisia sateita. Pelaamisesta saa hyvän kuvan alla olevan trailerin katsomalla.

Studion mukaan pelin innoittajina ovat toimineet muun muassa Huckelberry Finnin seikkailut (1884) sekä parin vuoden takainen menestyselokuva Beasts of the Southern Wild (2012), joten vaikutteita peliin on haettu laajalta.

The Flame and the Floodissa halusimme kääntää noiden teosten kaiken runollisuuden, seikkailun, omalaatuisuuden ja melankolian videopelin muotoon,” kuuluu kehittäjien kuvaus.

The Molasses Flood -tiimi koostuukin sitten todellisista veteraaneista. Kickstarter-sivulla esiteltävä poppoo on ollut kehittämässä niin BioShock Infiniteä kuin Halo, Guitar Hero ja RockBand -sarjoja. Kickstarter-keräyksen tavoitteena on 150 000 dollaria, joista on jo tällä hetkellä koossa vajaa kolmasosa.

Näillä meriiteillä ja tällä keräystahdilla voi projektin toteutumista pitää lähes varmana, joten sitä odotellessa voi nauttia pelin trailerista, seköä lukea Game Informerin laajan artikkelin pelistä. Kuten alla olevalta videolta kuuluukin, vastaa pelin soundtrackista alt-kantritähti Chuck Ragan.