Salamurhaajat hiipivät valkokankaalle – Tässä juonikuvaus sekä ensimmäinen kuva Assassin’s Creed -elokuvasta

Videopeleihin perustuvat elokuvat ovat tyypillisesti karmivan huonoja, mutta monet jaksavat vielä uskoa tulevan Assassin’s Creed -elokuvan mahdollisuuksiin. Leffan pääosatähdestä Michael Fassbenderista julkaistiin jo aiemmin yllä oleva kuva rooliasussaan, mutta nyt elokuvasta on ilmestynyt myös ensimmäinen oikea kuva, jonka näet alta.

Assassin’s Creed -elokuvaa on työstämässä Fassbenderin lisäksi muitakin taidokkaita tekijöitä. Elokuvan ohjaa tuoreen Macbeth-filmatisoinnin ohjaaja Justin Kurzel, ja Fassbenderin rinnalla näyttelevät muun muassa Marion Cotillard, Brendan Gleeson ja Jeremy Irons. Leffan kuvaaja Adam Arkapow on hänkin tunnettu tekijä, sillä mies vastasi True Detective -sarjan ensimmäisen tuotantokauden kuvauksesta.

Assassin’s Creed -elokuva noudatettelee pelisarjan kaavoja, ja virallinen juonikuvaus kuulostaa käännettynä tältä:

”Callum Lynch (Michael Fassbender) kokee esi-isänsä Aguilarin seikkailut 1400-luvun Espanjassa vallankumouksellisen teknologia avulla, joka avaa hänen geneettisen muistinsa. Callum saa tietää olevansa mystisen Assassiinien salaseuran perillinen, ja hän kerää uskomattomat tiedot ja taidot, joilla haastaa alistava ja voimakas Temppeliritarien järjestö nykypäivässä.”

Fassbender näyttelee tietenkin sekä Lynchin että tämän edeltäjän Aguilarin roolit, ja alla olevassa kuvassa hänet nähdään epäilemättä Aguilarina. Miehen rinnalla kuvan kohtauksessa on kreikkalaisnäyttelijä Ariane Labed.

Assassin’s Creed -elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2016. Suomen ensi-iltapäivästä ei ole tarkempaa tietoa. Kuvan jakoi Collider.

Assassin's Creed

Lisää luettavaa