Roccat Vulcan II Minissä on maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet

Roccatin Vulcan-näppäimistövalikoima laajenee.

30.08.2022

Vulcan II Mini jatkaa tuotemerkin näppäimistökehitystä uusilla ominaisuuksilla. Siinä on maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet ja parannetut optiset Titan II -kytkimet. Näppäimistö on kokoluokkaa 65, joten siinä ei ole erillistä numeronäppäimistöä. Erikoisnäppäimienkin määrä on pudotettu neljään.

Dual LED Smart Keys -valot kertovat tavanomaista selkeämmin milloin näppäimien toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Näppikseen voi yhdistää myös Roccatin EasyShift [+] -toiminnon, eli toisen toimintatason ohjelmoinnin. Valoista pitäville Vulcan II Mini tarjoaa kaksinkertaisen RGB-valaistuksen virkistystaajuuden tavallisiin pelinäppäimistöihin verrattuna.

Optiset Titan II -kytkimet ovat brändin alkuperäisen optisen kytkimen evoluutio. Ne tarjoavat saman kevyen nopeuden ja 100 miljoonan painalluksen kestävyyden. Punaiset/lineaariset kytkimet on suunniteltu toimimaan sulavasti ja välittömästi.

Vulcan II Mini on nyt ennakkotilattavissa. Se tulee myyntiin 29. syyskuuta kahdella eri värityksellä: Ash Black ja Arctic White. Hinta on 157,99 euroa.

Viime vuonna ilmestyneen Roccat Vulcan TKL Pro -näppäimistön arvostelun pääset lukemaan tästä.

Lisää luettavaa