Pyhä päivitys! Arkham Knightille tulossa jo jatkoa!

04.07.2015

Sanotaan, että silloin pitää takoa, kun rauta on kuuma. Batman: Arkham Knightin tapauksessa rauta alkaa olla lähes kokonaan sulanut. Kohupeli on tehnyt aaltoja niin korkealla laadullaan, suurella mainostusbudjetillaan kuin myös jäytävillä PC-version bugeillaan. Peli on pysytellyt julkaisunsa jälkeen otsikoissa jo lähes kaksi viikkoa, ja nyt tulee lisää.

Ladattavaa lisäosaa tähdittää Batgirl eli Batmanin pyörätuolissa istuvan apurin Barbara Gordonin sankariminä. DLC:n tapahtumat sijoittuvat kuitenkin aikaan ennen Rocksteadyn Batman-trilogian alkua ja Lepakkotytön rampautumista. Tarjolla on uusia pää- ja sivutehtäviä sekä salaisuuksia. Mukaan mahtuu myös uusi hakkerointiominaisuus sekä niin sanottuja Dual Play -yhteistaisteluita Robinin rinnalla.

Noin 40 euron Season Passin ostaneet pelaajat eivät joudu maksamaan enää lisämaksuja, mutta muille hinnaksi on julkaistu 6,99 dollaria tai 5,79 puntaa. Eurohinnasta ei ole varmaa tietoa, mutta se tulee todennäköisesti olemaan samaa luokkaa dollarihinnan kanssa.

Julkaisupäivämääräksi Lepakkotytön maksulliselle lisäosalle on ilmoitettu jo 14.7., eli vain vajaa kuukausi pelin julkaisusta. Lisäosa julkaistaan Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. PC-versiosta ei ole vielä kerrottu.

 

Lisää luettavaa