Tämä Arkham Knightin pieni lisäominaisuus sietäisi olla joka ikisessä pelissä

Uusi Batman-peli kertoo suoraan, kuinka kauan edellisestä tallennuksesta on.

Alkuviikosta ilmestynyt Batman: Arkham Knight on saanut lokaa niskaansa bugisesta PC-käännöksestä, joka parin päivän jälkeen poistettiin jopa myynnistä. Mutta muilla alustoilla se saa osakseen ylistystä ja vaikuttaa hyvin suunnitellulta peliltä pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Esimerkkinä tästä TwinFinite-sivusto on nostanut esiin pienen, mutta merkittävän ominaisuuden, joka pitäisi ehdottomasti olla kaikissa peleissä.

Kun uuden Batman-pelin on lopettamassa, peli tarkistaa tuttuun tapaan, haluaako pelaaja varmasti lopettaa ja varoittelee mahdollisesti tallentamattomasta edistymisestä pelissä. Arkham Knightin varmistuksessa on kuitenkin merkittävä pikku lisäys: Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, peli kertoo suoraan, kuinka kauan edellisestä tallennuksesta on.

Batman Last Saved

Pidemmän pelisession aikana tulee joskus tallennettua usein ja joskus taas tallentaminen unohtuu pitkäksi aikaa. Niinpä muistutus on monesti erittäin tervetullut. Ehkäpä Batman: Arkham Knightin parissa tapahtuu nyt vähemmän niitä kammottavia hetkiä kun konsolin sammuttua tajuaa tallentaneensa viimeksi ennen ärsyttävää boss-taistelua.

Lisää luettavaa