Pelaajan todellinen uroteko: Fallout 3 läpi hard modella ilman parantamista ja yhdellä ainoalla elämällä!

Fallout 4 ilmestyi jo, mutta YouTube-käyttäjä Many A True Nerd on vielä vahvasti kiinni Fallout 3:n maailmassa. Kaveri sai nimittäin juuri läpäistyä pelin uskomattomalla You Only Live Once -pelitavalla.

Käytännössä pelaaja asetti omat lisäsääntönsä peliin, jonka hän tuntee paremmin kuin omat taskunsa. Pelihahmo ei saanut kuolla, ei parantaa itseään tai säteilymyrkytystään, eikä käyttää kumppaneita, ja peli oli lisäksi läpäistävä kaikkine lisäosineen. Ja jottei pelaaminen olisi turhan helppoa, kaveri otti vielä käyttöön hard moden, jolla pelihahmo tekee vain 75% normaalista vahingosta ja ottaa itse 150% vahinkoa vihollisilta.

Many A True Nerd, eli oikealta nimeltään Jon, ei tosiaan ole ensimmäistä kertaa pelaamassa Fallout-pelejä. Kyseessä on nimittäin sama kaveri, joka teki hurjan urakan tappamalla kaikki Fallout 3:n hahmot. Lisäksi hän on jo aiemmin läpäissyt Fallout: New Vegasin samoilla ehdoilla kuin hän nyt läpäisi Fallout 3:n. Pelien välillä on kuitenkin suuria eroja.

Fallout 3 on paljon vaikeampi, lähinnä siksi, että se on sattumanvaraisempi,” Jon selitti Kotakulle. ”New Vegas on monimutkainen, mutta enimmäkseen ennalta-arvattava – se tarjoaa melko turvallisia reittejä, joilla suunnistaa pelin alkuvaiheiden läpi, ja viholliset pysyvät melko selvillä ja pienillä alueilla.”

Jonin mukaan Fallout 3 heittää vaarallisimpia vihollisia pelaajan reitille paljon vapaammin, mikä tekee pelin pelaamisesta huomattavasti haasteellisempaa. Lopulta hän toteaakin, että hän joutui läpipeluunsa aikana turvautumaan aivan toisenlaiseen taktiikkaan kuin pelatessaan New Vegasia samoilla säännöillä.

Alta voit katsoa koko Many A True Nerdin huikean läpipeluusuorituksen 16 videon sarjana. Jäämme odottamaa mitä hän vielä keksiikään päästessään käsiksi Fallout 4:ään.

YouTube video

Lisää luettavaa