Viikon sosiopaattiannos täyteen: Näillä videoilla tapetaan KAIKKI hahmot Fallout 3:ssa!

03.09.2014

Joskus on ihailtava pelaajien siinnikkyyttä, vaikka heidän toimintansa olisikin tavalla tai toisella järjetöntä. YouTuben Many A True Nerd -kanavalla tämä on viety äärimmilleen: Kanavan pääjehu Jon on nimittäin saanut päätökseen eeppisen videosarjan, jolla hän tappaa joka ikisen hahmon Fallout 3 -pelistä.

Matka alkoi 19. tammikuuta kuluvaa vuotta ja päättyi vasta muutama päivä sitten videolla numero 30. Koko hoidon katsominen olisi melkoinen urakka, mutta onneksi Jon on hauska kaveri, joka osaa myös vitsailla sarjamurhaprojektinsa kustannuksella: Esimerkiksi jo vauvaiässä pelattavalla tasolla hän kasaa leluja oven eteen saadakseen Liam Neesonin näyttelemän isän kompastumaan. Ja siitä meno vain pahenee…

Fallout 3 ja New Vegas ovat erinomaisia pelejä, ja halusin tavoittaa uudelleen sen tunteen, millaista on kokea ne ensimmäistä kertaa,” tyyppi kuvailee projektiaan Kotakun mailihaastattelussa. ”Joten päätin pelata niitä itse asettamillani säännöillä, jotka muuttavat lähestymistavan peliin kokonaan.”

Lisää luettavaa