Tämä jos joku on saavutus: Fallout-peli läpi kokonaan yhdellä elämäpalkilla, ilman parannuksia

Many A True Nerd teki jälleen eeppisen saavutuksen.

YouTube-käyttäjä Many A True Nerd tuntee Fallout: New Vegasin kuin omat taskunsa. Siksipä hän etsi lisää haastetta peliinsä, ja päätyi You Only Live Once -pelitapaan.

Suorituksesta kertovan Kotakun mukaan säännöt olivat yksinkertaiset: Ei stimpakeja, ei nukkumista, ei ruokaa, eikä mitään, mikä parantaisi tullutta vahinkoa. Tyyppi kiristi omaa silmukkaansa vielä sillä, ettei hän saanut edes parantaa hahmoaan säteilymyrkytykseltä, eikä hankkia kumppaneita.

Haasteen alkaessa viime syyskuussa hän itsekin epäili hankettaan mahdottomaksi, mutta nyt viisi kuukautta myöhemmin tyyppi on kuin onkin läpäissyt pelin. Alta voit katsoa kaikki 22 videota, jotka dokumentoivat hänen matkansa yhden elämäpalkin varassa. Homman perusjutut käyvät tosin ilmi jo alkupään videoilta.

Täytyy ehkä huomauttaa, ettei Many A True Nerd ole ensimmäistä kertaa kahjojen Fallout-haasteiden parissa. Sama tyyppi on jo aiemmin tappanut kaikki hahmot Fallout 3:sta. Tämä pelaaja taitaa tosiaan osata tuoreimmat Fallout-pelit täysin ulkoa.