Logitech G502 X on yhdistelmä vanhaa ja uutta

Tuttu muoto, mutta uudet sisuskalut.

30.08.2022

Mustana ja valkoisena julkaistavat Logitech G502 X -hiiret tuovat maineikkaan pelivälineen tähän päivään uusilla teknologisilla ratkaisuilla päivitettyinä. Jokainen uusista hiiristä sisältää merkittäviä teknisiä harppauksia, joiden lisäksi niissä on mallikohtaisia eroja pelaajien tarpeiden mukaan.

Alkuperäisen Logitech G502 -pelihiiren muotoiluun perustuvat uudet sisarmallit ovat Logitech G502 X, Logitech G502 X Lightspeed ja Logitech G502 X Plus. Kaikki uutuusmallit hyödyntävät uudenlaisia optismekaanisia Lightforce-kytkimiä.

Lightforce-mikrokytkinteknologia yhdistää optisten kytkinten nopeuden mekaaniseen painallustuntumaan. Galvanoitujen kosketuspintojen ansiosta painallukset tuntuvat perinteisten mekaanisten kytkimien käytöltä.

Kaikissa uutuushiirissä on uusittu, käännettävä ja irrotettava DPI-säädin, joka mahdollistaa erilaiset pelityylit ja otemieltymykset. Uusittu kaksitoiminen vierityspainike on entistä hallittavampi ja kevyempi, mutta nopeudeltaan entisen veroinen. Samalla uutuushiirissä on entistä ohuempi kuori ja kevyempi runko. Pohjassa olevat PTFE-tassut takaavat nopean liikkeen.

Uusissa hiirissä käytetään HERO 25K -anturia, joka kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen.

Uusittu Lightspeed-vastaanotin mahdollistaa kahden eri laitteen liittämisen yhteen vastaanottimeen hyödyntämällä G HUB -ohjelmistoa. Tämän tekniikan kanssa tällä hetkellä yhteensopivia näppäimistömalleja ovat Logitech G915, Logitech G915 TKL ja Logitech G715.

Langattomat hiiret voidaan ladata USB-C-kaapelilla ja lisäksi ne ovat yhteensopivia lataavan Logitech G Powerplay -pelihiirimaton kanssa. Logitech G502 X Lightspeed jaksaa 140 tuntia yhdellä latauksella ja Logitech G502 X Plus 130 tuntia ilman värivalaistusta. Lippulaivamalli G502 X Plussassa on kahdeksan led-valon Lightsync RGB -värivalaistus.

Logitech G502 X, Logitech G502 X Lightspeed and Logitech G502 X Plus tulevat myyntiin syyskuussa 89, 149 ja 169 euron kuluttajahinnoin.

Logitech G502 X

Logitech G502 X Lightspeed

Logitech G502 X Plus

Lisää luettavaa