Konami yllätti sairaalaan joutuneen MGS-fanin huikealla lahjalla

Konami kohtelee ilmeisesti pelikehittäjiä ja työntekijöitä kuin roskaa, mutta löytyypä yhtiöstä vielä myötätuntoakin, ainakin Yhdysvaltain puolelta. Pixel Dynamo nimittäin kertoo pelijulkaisijan muistaneen Metal Gear Solid -sarjan fania todella mukavalla eleellä.

Jack Action -nimellä tunnettu kaveri on suuren luokan MGS-fani, joka on monesti myös poseerannut cosplay-asussaan Big Bossiksi pukeutuneena. Kaveri kuitenkin kärsii kystisesta fibroosista, joka on useisiin elimiin vaikuttava, vakava aineenvaihduntasairaus. Hiljattain hän joutuikin sairautensa vuoksi sairaalaan, jolloin joku Konamilla päätti tehdä vuoden hyvän työn.

Jack Action sai nimittäin Konamilta mielettömän MGS-fanipaketin, joka toimitettiin hänelle sairaalaan. Kuten miehen alla olevasta Twitter-päivityksestä näkyy, sisälsi paketti yhtä ja toista fanikrääsää. Paketissa olivat muun muassa JR Rey -aurinkolasit, jollaisia Kaz käyttää MGS V:ssä, Hideo Kojiman ja Yoji Shinkawan signeeraamaa juliste, peliaiheisia t-paitoja, sekä MGS: Peace Walker -teemainen PSP-konsolipaketti.

Kaikkiaan hieno teko Konamilta. Toivokaamme Jack Actionille pikaista paranemista.

Lisää luettavaa