Käsittämätön suoritus – pelaaja vetää videolla Super Mario Worldin läpi maailmanennätysajassa – niin ja silmät sidottuina!

26.05.2017

Öö…

Kotaku raportoi, kuinka Katun24-nimellä tunnettu pelaaja kiskaisi Super Nintendo -klassikko Super Mario Worldin läpi vajaassa 14 minuutissa. Harva meistä peliä pelanneista peleistä on pystynyt tähän edes yksittäisen pelisession aikana.

Videon pääset katsomaan pelaajan Twitch-kanavalta eli täältä.

Kaikkein uskomattominta – itse asiassa niin sanotun allekirjoittaneen mielestä jopa täysin uskomatonta – on se, että pelaaja läpäisi pelin silmät sidottuina.

Hieman uskottavammaksi tempauksesta tekee se, että myös joitain virheitä läpimenoon mahtuu. Viiden minuutin paikkeilla pelaaja esimerkiksi ui hieman liian korkealle yhdessä kohdassa ja jää tämän vuoksi seinään jumittamaan. Tässä kohtaa edes pelin äänimaailma ei häntä pelasta – ja juurikin tätä äänimaailmaa pelaajat ilmeisesti käyttävät sokkona pelatessaan hyödyksi. Noh, mitäpä muutakaan muistin lisäksi?

Kotakun artikkeliin on tullut hauska kommentti, joka kiteyttää monen meistä fiilikset videosta:

Ei ole väliä mitä teet ja kuinka taitava olet, aina on olemassa joku aasialainen tai sidettä silmillä pitävä tyyppi, joka on sinua parempi.

Lisää luettavaa