Fallout Shelter -mobiilipeli saapuu Androidille jo elokuussa

Fallout 4:n julkaisua odotellessa on hyvin moni pelannut innokkaasti ilmaista Fallout Shelter -mobiilipeliä. Kesäkuun alussa iOS:lle ilmestyneen pelin kerrottiin alunperinkin tulevan pian myös Androidille, ja nyt julkaisupäivä on viimein tiedossa.

Fallout Shelter saapuu Eurogamerin mukaan Androidille jo parin viikon kuluttua, eli 13. elokuuta. Kuten iOS-versiokin, on itse peli yhä ilmainen, mutta sen sisältä löytyy mahdollisuus mikromaksuihin.

Vaikka peli ilmestyi vasta kesäkuun alussa, kerrottiin vielä samassa kuussa mobiilipelin yltäneen todella kunnioitettaviin latausmääriin. Fallout Shelter oli pelikehittäjä Bethesdan mukaan Apple App Storen ladatuin peli 48 eri maassa, ja jo ennen kesäkuun loppua peliä oli pelattu häkellyttävät 70 miljoonaa pelisessiota.

Fallout Shelterin saamat arviot ovat kuitenkin hieman ristiriitaisia. Metacriticissä pelin keskiarvo on 73/100 ja pelaajien antama keskiarvo on vielä hiukan alempi. Kaikkia peli ei siis ole miellyttänyt, vaikka paljon sitä onkin ladattu.

Lisää luettavaa