Call of Duty: WWII sai uuden trailerin – luvassa jopa pelikuvaa!

Sledgehammer Games avaa Call of Duty: WWII -pelin kehitysfilosofiaa YouTubessa. Videolla on nähtävissä myös pieniä väläyksiä pelikuvaa.

Historialliset räiskinnät ovat tekemässä comebackia, kun räiskintäpelien jättiläiset palaavat maailmansotien taistelutantereille hakemaan inspiraatiota. Battlefield 1 oli jo valtava hitti ja Call of Duty –sarja on tekemässä paluuta vanhaan kunnon toiseen maailmansotaan. Tulevan Call of Duty: WWII:n takana oleva studio Slegdehammer Games on julkaissut YouTubessa videon, jossa studio avaa pelin kehittämistä ja filosofiaa sen takana.

Videolla studiojohtaja Glen Schofield hehkuttaa pelin autenttisuutta. ”Tämän pelin jokainen aspekti on läpikotaisin tutkittu, pienintäkin yksityiskohtaa ja nyanssia myöten. Jokainen yksityiskohta on valokuvattu tai skannattu ja yritämme todella osua yksityiskohtien kanssa nappiin”, Schofield sanoo.

Pelin tarinan luvataan olevan historiallisesti tarkka ja todella korostavan sitä, kuinka toisessa maailmansodassa tavalliset ihmiset tekivät epätavallisia asioita. Sen lisäksi tarinan luvataan todella esittelevän sitä toverillisuutta, joka kasvaa vain sodan kauhujen keskellä.

Trailerilla näkyvän pelikuvan perusteella peli tekee comebackin toisen maailmansodan suurimpiin taisteluihin, kuten Normandian maihinnousuun. Nähtäväksi jää, onko pelissä kaikki klassiset toisen maailmansodan taistelut amerikkalaissotilaiden näkökulmasta vai vetääkö Sledgehammer kaneja hatustaan yllättävien näkökulmien muodossa.

Call of Duty: WWII on tulossa marraskuussa 2017 Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä PC:lle.

Talvisota-DLC:tä odotellessa…