Brittiläinen mies viemässä tappajansa vihille – vain videopelimaailmassa

17.12.2016

Videopelit ovat nykymaailmassa onnistuneet tuomaan yhteen jo useita pariskuntia. Gary Davyn ja Kayleigh Hopgoodin tarina on kuitenkin vielä astetta huvittavampi.

Dailymailin jutun mukaan Gary Davy -niminen englantilaismies oli nimittäin pelaamassa Xboxilla Call of Dutya, kun hän huomasi, että yksittäinen pelaaja ampui hänet uudestaan ja uudestaan. Niinpä Davy päätti lähettää piinaajalleen viestin: ”Älä tapa minua! 🙂

Traagisesta pelimurhenäytelmästä leiskahti kuitenkin pian vuosisadan lempi. Davyn ounaajaksi paljastui nainen nimeltä Kayleigh Hopgood, joka asui noin 145 kilometrin päässä. Pari ajautui juttelemaan netissä enemmänkin, ja loppu on Disney-tarinaa.

Kumpikaan pariskunnasta ei olettanut löytävänsä sydämensä valittua netistä, mutta näin kävi.

En voisi olla onnellisempi miehestä, jonka kanssa olen menossa naimisiin. Hän on uskollinen, rakastava, välittävä ja fiksu. Hän tekee kaikkensa tehdäkseen minut onnelliseksi, ja minä tekisin samoin!” Hopgood hehkutti.

Pari tapasi vuonna 2013 ja he menivät kihlohin viime vuoden kesäkuussa. Kuvia pariskunnasta ja lisätietoa lemmestä löydät täältä.

Lisää luettavaa