Aleksander Barkov ja Patrik Laine ottivat yhteen NHL 19 -pelissä – nähdäänkö tänään aidossa matsissa samanlainen maalijuhla?

Barkov ja Laine ottivat jo yhteen.

Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat Helsingin ensimmäisessä NHL Global Series -pelissä tänä iltana, mutta joukkueidensa supertähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov ovat jo ehtineet ottaa toisistaan mittaa Hartwall-areenan jäällä.

Kaksikko asettui vastakkain hieman erikoisemmassa NHL 19 -sessiossa, sillä peli heijastettiin Hartwall-areenan jäälle.

Virtuaali-Jetsissä taituroivat Laineen lisäksi tubettaja/artisti Arttu Lindeman ja JVG-musiikkiduon Ville Galle, kun taas Barkov sai pantterijoukkueensa vahvistuksiksi Youtube-persoona Jaakko Parkkalin ja JVG:n Jare Brandin.

Alussa haparoinut Jets paransi loppua kohden ja otti lopulta voiton maalein 7-6, kiitos 46 sekuntia ennen loppua syntyneen voittomaalin. Laineella ja Barkovilla oli eriäviä mielipiteitä tuloksen oikeudenmukaisuudesta.

”Mielestäni olisimme ansainneet voiton. Vastustaja teki aika rumia maaleja, me tehtiin paljon hienompia. Toisaalta voidaan antaa Winnipegin voittaa tämä peli, niin me voitetaan sitten tosipelit”, Barkov analysoi virtuaalikohtaamista virne huulillaan.

Laine ei selityksiä niellyt.

”Selkeästi parempi joukkue voitti”, sanoi Laine, joka tosin ei ollut täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa.

”Sain kiikaritehot ja teholukeman -2, joten toivottavasti oma meno ei jatku samanlaisena illan pelissä. Toisaalta jos joukkue voittaa, niin otan tuollaisetkin tilastot.”

Lisää luettavaa