Aihe: Gears of War

K18: Ultraväkivaltainen pätkä Gears of War 4:stä – Missä menee hyvän maun raja?

Samalla kun peligrafiikka menee jatkuvasti realistisempaan ja kauniimpaan suuntaan, myös peliväkivalta sieppaa vatsanpohjasta enemmän kuin ennen. Aiheellinen kysymys onkin, että mikä on liikaa? Kenties viimeistään VR-pelien kohdalla päästään vastaamaan tähän tilanteeseen – omista silmistä katsottuna kun peliväkivaltakin tuntuu taatusti immersoivammalta, kuten taannoisessa GTA-pätkässä nähtiin.

Xboxin hittisarjan jatko-osasta viimein lisätietoja – Pääosassa edellisten pelien testosteroniyrmyn poika

Gears of War 4:n on määrä ilmestyä syksyllä Xbox Onelle, mutta pelistä on toistaiseksi paljastettu kovin vähän. Game Informer on kuitenkin nyt julkistanut tiedon pelin päähenkilöistä esimakuna huhtikuussa ilmestyvästä lehdestään, jonka kansikuvajutussa käsitellään uutta Gearsia.

Edellisen Xboxin menestyspeli saapui PC:lle entistä ehompana – Tässä 10 minuuttia pelikuvaa

Gears of Warin (2006) viime vuonna ilmestynyt Ultimate Edition on kaikessa hiljaisuudessa julkaistu nyt myös PC:lle. Alunperin Xbox Onelle käännetty ehostettu versio kymmenvuotiaasta räiskinnästä on nyt saatavilla Windows 10:n pelikaupasta hintaan 27,79€.

Miltä mahtaa näyttää kiilloteltu Gears of War? Katso video!

The Coalition on julkaissut pelikuvaa kohta ilmestyvästä Gears of War: Ultimate Editionista. Video pröystäilee hehkeillä grafiikoilla ja kertoo, mitä uudistuksia pelin uusioversio tuo oikein tullessaan. Studio on halunnut muokata peliä sulavampaan suuntaan, pitäen kuitenkin lujasti kiinni tietyistä pelisarjalle ominaisista seikoista.