Aihe: Battleborn

Joko ostit Battlebornin? – Borderlands-tekijöiden räiskintäpeli saa kädenlämpöisiä arvioita

Gearboxin kehittämä, FPS-räiskintää ja MOBA-elementtejä sekoittava Battleborn ilmestyi pari päivää sitten maailmanlaajuisesti, mutta pelistä ei vielä ole julkaistu valtavasti arvosteluja. Ensimmäiset arviot maalaavat kuitenkin kuvan aika keskinkertaisesta pelistä.

Hiphurraa: odotettu Battleborn saapumassa betatestaukseen aivan kohta!

Gearbox ilmoittaa, että odotettu räiskintäpeli Battleborn on tulossa betatestaukseen aivan näillä näppäimillä. Testauksen on tarkoitus alkaa Playstation 4:llä jo 8. huhtikuuta ja Xbox Onella sekä PC:llä 13. huhtikuuta. Beta loppuu kaikilla alustoilla 18. huhtikuuta. Beta-testaus tulee olemaan avoin kaikille.

Gearboxin uutukainen on firmalle todellinen riskisijoitus: Kalliimpi kuin Borderlands-pelit yhteensä!

Toukokuussa ilmestyvä Battleborn ei ole saanut valtavasti huomiota mediassa ja ennakkomateriaali on saanut osakseen myös kritiikkiä. Se varmasti hermostuttaa pelikehittäjä Gearboxia, jolle MOBA-elementtejä sisältävä Battleborn on tähän mennessä suurin sijoitus.

Olisiko tästä vuoden yllättäjäksi? – Vähän hehkutetun FPS-moninpelin hahmot esittäytyvät

Pian ilmestyvä Tom Clancy’s The Division on saanut paljon palstatilaa mediassa, ja myös Blizzardin kehittämästä Overwatchista on uutisoitu, mutta toukokuussa ilmestyvä Battleborn on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tämä on hiukan outoa, sillä pelin takana on Borderlands-sarjan kehittänyt Gearbox, ja luvassa on MOBA-vaikutteista FPS-räiskintää.