Gearboxin uutukainen on firmalle todellinen riskisijoitus: Kalliimpi kuin Borderlands-pelit yhteensä!

Toukokuussa ilmestyvä Battleborn ei ole saanut valtavasti huomiota mediassa ja ennakkomateriaali on saanut osakseen myös kritiikkiä. Se varmasti hermostuttaa pelikehittäjä Gearboxia, jolle MOBA-elementtejä sisältävä Battleborn on tähän mennessä suurin sijoitus.

”Olemme sijoittaneet Battlenborniin enemmän kuin Borderlands 1 ja yhteensä. Emmekä edes tiedä tulevatko ihmiset kiinnostumaan siitä,” kommentoi Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford Gamespotin mukaan.

Pitchfordin mukaan Gearbox ei huolestunut, kun muilta kehittäjiltä alkoi ilmestyä pelejä, joissa on samankaltaisia piirteitä. Hänen mukaansa kilpailu toi heille tervetullutta haastetta ja samalla se, että muut tekivät jotakin samankaltaista tuntui osoittavan, että Gearbox on oikeilla jäljillä.

”Se on myös haastellista, koska kukaan muu ei tee aivan sitä mitä me teemme,” Pitchford kertoo. ”Useimmat kehittäjät käyttävät free-to-play -mallia tai jotakin muuta. Mutta me teemme AAA-peliä. Kun käytät rahasi, tiedät, että sinulla kokonainen, arvokas tuote ja kokonainen kokemus.”

Pitchfordin mukaan Battleborn sisältää moninpelin lisäksi myös laajan kampanjan, ja että yhtiö ei vielä ole paljastanut kaikkea pelistään.

Battleborn ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 3. toukokuuta. Vuoden alkupuolella on ilmestymässä myös Blizzardin kehittämä Overwatch, joka sisältää samankaltaisia elementtejä, ilmestyy samoille alustoille ja tulee olemaan Battlebornin suurin haastaja.

Lisää luettavaa