Joko ostit Battlebornin? – Borderlands-tekijöiden räiskintäpeli saa kädenlämpöisiä arvioita

Gearboxin kehittämä, FPS-räiskintää ja MOBA-elementtejä sekoittava Battleborn ilmestyi pari päivää sitten maailmanlaajuisesti, mutta pelistä ei vielä ole julkaistu valtavasti arvosteluja. Ensimmäiset arviot maalaavat kuitenkin kuvan aika keskinkertaisesta pelistä.

Metacriticin pelin PS4-versiolle listaamista seitsemästä (valmiista) arviosta vain kolme antaa pelille kiittävät pisteet, ja sen keskiarvo onkin uutisen kirjoitushetkellä vain 68. Kriitikot löytävät pelistä sekä kehuttavaa että moitittavaa.

”Jos Borderlands ja MOBA-genre saisivat lapsen, kuvittelisin sen näyttävän jotakuinkin Battlebornilta. Gearbox Softwaren tyyli loistaa kirkkaana, vaikka huumori epäonnistuukin valtaosan ajasta”, kirjoittaa esimerkiksi PlayStation LifeStylen kriitikko.

Tiukempaa kritiikkiä tarjoaa esimerkiksi Destructoid, jonka mukaan pelin MOBA-elementit eivät vakuuta, sekä Examiner, joka moittii pelin hahmonkehitysjärjestelmää sekä vähäisiä moninpelimoodeja. Metro GameCentral lisää, että ”Battlebornen genresekoitus kärsii liian vähästä sisällöstä ja liiasta toistosta.”

Battleborn ilmestyi 3. toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Alta näet pelin julkaisutrailerin.