Gearbox ei hellitä flopanneen Battlebornin suhteen: lupailee lisäsisältöä jatkossakin ja on aikeissa muuttaa pelin lähitulevaisuudessa ilmaiseksi

Battleborn on MOBA-elementeillä höystetty ensimmäinen persoonan räiskintäpeli, joka sai julkaisunsa viime keväänä. Ottaen huomioon Gearboxin peliin kohdistuneet korkeat odotukset, on Battleborn jäänyt valitettavasti pieneksi flopiksi.

Tekijästudio ei kuitenkaan halua luovuttaa pelin suhteen: Gearbox on Kotakun mukaan aikeissa lisätä peliin sisältöä jatkossakin ja uusimmat huhut kertovat pelin muuttuvan loppuvuodesta jopa täysin ilmaispelattavaksi.

Gearboxin mukaan Battlebornin oli alunperinkin tarkoitus olla täysin ilmaispelattava moninpeliräiskintä. Julkaisija 2K:n sanotaan olleen asiasta kuitenkin eri mieltä ja Battleborn saikin täysihintaisen pelin hintalapun julkaisussaan.

Battleborn ei ole kuitenkaan kovinkaan kauaa täysihintaisena pysynyt: niin digitaaliset pelikaupat kuin kivijalkakaupatkin ovat myyneet Battlebornia pilkkahintaan jo pitemmän aikaa.