Ylistetyn PlayStation-hittipelin pc-versiosta saatiin lisätietoja – myös rautavaatimukset julki

Ghost of Tsushima sivaltaa tiensä pc:lle toukokuussa.

18.04.2024

Sony on julkistanut tarkempia yksityiskohtia ensi kuussa saapuvan Ghost of Tsushiman pc-käännöksen tiimoilta.

Sucker Punch Productionsin samuraipelin on vahvistettu tukevan alustojen välistä moninpeliä. Mukana löytyy täten alkuperäisestäkin pelistä tuttu Legends-moodi, jota pääsee tahkomaan yhdessä PS4- ja PS5-pelaajien kanssa. Moninpeli ja siinä mahdollistettu ristiinpeluu edellyttävät kuitenkin PlayStation Network -tiliä, jonka kautta myös Trophy-saavutukset siirtyvät nekin saumattomasti alustalta toiselle.

Ghost of Tsushiman on kerrottu myös olevan Sonyn pc-käännöksistä ensimmäinen uutta käyttöliittymänäkymää hyödyntävistä peleistä. Uusi pelin taustalla pyörivä valikkoikkuna mahdollistaa konsolilta tuttujen toimintojen käytön myös pc:llä. Lisätietoja voi lueskella PlayStation Blogin tiedotteesta, täältä.

Lisäksi pc-version rautavaatimukset ovat nekin nyt selvillä. Suosituskokoonpanojen perusteella Jin Sakain tähdittämää seikkailua voi lähteä hyvin mielin kokemaan myös vanhemmallakin koneella. Mikäli peliin mielii kuitenkin hypätä 4K-resoluutiosta ja 60 kuvan ruudunpäivitysnopeudesta sen liiemmin tinkimättä, tulisi näytönohjaimen osalta löytyä vähintään joko Nvidian RTX 4080 tai AMD:n Radeon RX 7900 XT. Tarkat laitevaatimukset ovat silmäiltävissä uutisen lopusta.

Ghost of Tsushima Director’s Cut julkaistaan pc:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta 16. toukokuuta. Sucker Punch Productionsin ohella pc-versiota on ollut mukana työstämässä viimeksi Horizon Forbidden Westin onnistuneesti kääntänyt Nixxes Software. Tiltin arvostelun alkuperäisestä PS4-versiosta on luettavissa täältä, kun taas Director’s Cutin arvio on lukaistavissa täältä.

Lisää luettavaa