Yli 26 miljoonaa myynyt pelisarja kääntyy suuren luokan Hollywood-leffaksi

Borderlands-peleistä on suunnitteilla sarjan tyylille uskollinen elokuva.

Gearbox Softwaren hittipelisarja Borderlands kääntyy pian suuren kokoluokan elokuvaksi, raportoi Variety. Elokuvan tulee tuottamaan Lionsgate Films, joka tunnetaan parhaiten The Hunger Games -leffasarjasta.

Kovin paljon ei Borderlands-elokuvasta tässä vaiheessa tiedetä, mutta mukana ovat ainakin tuottajapari Avi Arad ja Ari Arad, jotka ovat työskennelleet muun muassa Iron Man, Spider-Man ja X-Men -sarjakuvaleffojen tuotannoissa. Hyvää projektille povaa myös tuotantoyhtiön kommentti:

Borderlands-pelit eivät iskuja säästele, ja teemme elokuvan, jolla sama suorasanainen asenne, joka tehnyt pelisarjasta blockbuster-luokan franchisen,” kommentoivat Lionsgate-pomot Rob Friedman ja Patrick Wachsberger.

Borderlands-elokuvaa tullaan varmasti odottelemaan ristiriitaisin tuntein yhtäältä siksi, että pelielokuvat ovat niin kovin usein luokatonta roskaa, ja toisaalta siksi, että pelisarjalla on runsaasti innokkaita faneja. Elokuussa julkaistun tiedon mukaan Borderlands-pelit ovat myyneet yhteensä yli 26 miljoonaa kappaletta, mistä peräti puolet on Borderlands 2:n myyntiä.

Lisää luettavaa