Borderlands saamassa uuden sukupolven kasvojenkohotuksen?

Borderlands Remastered Edition ilmestyi ikärajatarkastamon listoille.

12.12.2014

The Last of UsGrand Theft Auto V ja Halo-pelit ovat jo kääntyneet uudelle sukupolvelle graafisesti huikean näyttävinä versioina, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että myös Borderlands on saapumassa keskuuteemme remasteroituna versiona.

Toistaiseksi varmistamaton tieto on peräisin Australian ikärajatarkastamon listoilta, joiden kautta on ennenkin saatu luotettavaa oikeaksi osoittautuvia ennakkotietoja tulevista peleistä. Tarkastamo on antanut +15-ikärajan Borderlands Remastered Editionille, jonka voidaan päätellä olevan päivitetty versio pelistä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, sisältääkö päivitetty versio pelkästään vuoden 2009 alkuperäisen Borderlandsin vai kenties myös jatko-osat Borderlands 2 ja Borderlands: The Pre-Sequel. Myöskään alustoista ei ole varmuutta.

Pelin tekijöiksi on merkitty paitsi Gearbox, myös The Pre-Sequlista vastannut 2K Australia. Tämä ei kuitenkaan vielä välttämättä merkitse sitä, että The Pre-Sequel kuuluisi tulevaan julkaisuun, sillä 2K Australia saattaa hyvinkin vastata vain Gearboxin alkuperäispelin päivityksestä.

Paljon tämän enempää aiheesta ei vielä olekaan tiedossa, ainkanaa IGN:n mukaanBorderlands: The Pre-Sequel on saanut paljon keskinkertaisia arvioita, joten huolella tehty remasteroitu versio alkuperäisestä voisi kohottaa pelisarjan profiilia, etekin kun The Pre-Sequelia on kritisoitu juuri vanhentuneesta ulkoasusta. The Pre-Sequelia on myös myyty pelisarjan edellisiin osiin verrattuna erittäin vähän, maailmanlaajuisesti alle miljoona kappaletta, joten vanhaan luottaminen voisi nyt olla paikallaan.

Lisää luettavaa