Watch Dogs 2:ssa näkyy selkeästi naisen nahkatunneli – Ubisoft otti kantaa vellovaan kohuun

Eipä olisi arvannut, mitä Watch Dog 2:sta löytyy.

Uutisoimme vastikään kohusta, johon Watch Dogs 2 on joutunut. Pelissä nähdään muun muassa alapäänsä täysin paljastava naishahmo, josta jotkut pelaajat ovat jakaneet kuvia Playstation 4:llään ja tienanneet sillä itselleen Sonylta bannit palveluun.

Nyt Ubisoft on päättänyt pyytää anteeksi ja todennut, että vaikka peli onkin K-18, on pelin yksi NPC-hahmo mallinnettu ”erityisen sopimattomalla tavalla”. Ubisoft lupasi peittää naisen haarovälin myöhemmin tällä viikolla ilmestyvällä patch-päivityksellä.

Olemme tietoisia, että yksi Watch Dogs 2:n NPC-malleista on mallinnettu erityisen sopimattomalla tavalla. Vaikka Watch Dogs 2 onkin aikuisyleisöille tehty peli, pyydämme anteeksi ja aiomme päivittää tämän NPC-mallin tällä viikolla julkaistavalla patchillä tehdäksemme siitä yhtenäisemmän muiden pelin NPC-hahmojen kanssa. Teemme myös töitä työkumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että pelaajat voivat jatkossakin pelata ja jakaa kaikkea pelissä olevaa materiaalia palvelun omistajien edellyttämien ’kulloinkin pätevien käyttäytymissääntöjen mukaisesti’”, Ubisoftin lausunnossa kerrottiin.

 

Lisää luettavaa