Vuosien varrella tässä kisassa on kuollut yhteensä 252 ihmistä, vuonna 2016 peräti viisi kuolonuhria – pian saapuu pelinä

Hullua hommaa.

12.02.2020

Mansaaren TT-ajot edustavat kilpamoottoripyöräilyn tunnetuinta antia. Parhaiten se tunnetaan vaikeustasostaan – ja sen kautta myös kuolemantapauksista.

Ensimmäisen kerran kisa järjestettiin 1907. Vuosien varrella kisassa ja sen harjoituksissa on kuollut peräti 252 ihmistä. Silti tai juuri siksi kisaa pidetään kuitenkin moottoripyöräilyn ”kuninkuuslajina”: kun Mansaarten kisasta on selvinnyt, on selvinnyt kaikesta.

Nyt TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 -moottoripyöräpelistä on julkaistu uusi esittelyvideo. Se esittelee kolme erilaista klassikkomoottoripyörää, joilla Mansaarten teillä pääsee koettamaan elämyksellistä kisailua. Yhtenä näistä ajoneuvoista nähdään legendaarisen Mike Hailwoodin ohjaama Ducati 900, jolla Hailwood nappasi voiton vuonna 1978 peräti 11 vuoden tauon jälkeen.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 julkaistaan 19. maaliskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Nintendo Switch -version julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Katso video alta.

Lisää luettavaa