Viime syksyn pettymys ei jätä EA:ta rauhaan – Nyt jo Star Wars -näyttelijäkin vaatii yksinpeliä Battlefrontiin

Star Wars Battlefront oli yksi viime syksyn odotetuimmista peleistä, mutta se jätti monet pelaajat kylmäksi. Eniten peliltä toivottiin tarinallista yksinpelimoodia, ja Electronic Artsin taholta on myönnetty melko suoraan, ettei pelissä ollut tarpeeksi sisältöä.

Nyt myös Star Wars: The Force Awakens -leffan tähti John Boyega on ryhtynyt kyselemään, voitaisiinko peliin saada tarinallinen yksinpelimoodi. Game Informerin mukaan Boyega toteaa Twitterissä, että yksinpeli olisi mukavampi tapa oppia pelin kontrollin, ja että pelin tehtävät jäävät kaipaamaan tarinaa.

Mielenkiintoista nähdä toisiko elokuvasaagan näyttelijöiden huomio EA:lle tarpeeksi painetta tuoda peliin tarinallinen yksinpeli jälkikäteen. Se toisi kaivattua sisältöä pelille, jota kehuttu taisteluiden tunnelmasta ja autenttisuudesta, mutta kritisoitu ankarasti sisällön puutteesta.

Myös Tiltin Jarkko Fräntilä totesi arviossaan suoraan: ”Yksinpelaajille Star Wars Battlefront ei tarjoa oikeastaan yhtään mitään.” Linkki arvosteluun alla.