EA-pomo myöntää: Syksyn hittipelissä ”ei välttämättä tarpeeksi syvyyttä”

Muutama viikko sitten ilmestynyt Star Wars Battlefront jätti monet kylmäksi. Vaikka peli tekeekin kunniaa Tähtien Sodalle, ei se tarjoa kovin monipuolista ja pitkäikäistä pelikokemusta. Ja nyt myös julkaisija Electronic Arts on tavallaan myöntänyt tämän.

Gamespotin mukaan EA-pomo Blake Jorgensen totesi tuoreessa sijoittajakonferenssissa, ettei peli välttämättä tarjoa kaikille pelaajille tyydyttävää kokemusta.

Star Wars Battlefront on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, ja se on yksi harvoista teini-ikäisille suunnatuista räiskinnöistä,” Jorgensen esitteli peliä.

”Suunnittelimme pelin helpommin lähestyttäväksi laajalle ikäryhmälle,” Jorgensen selitti. ”Joten 8-vuotias voi pelata sitä isänsä kanssa sohvalla, ja myös teini-ikäinen tai parikymppinen voi nauttia pelistä. Se on helpommin lähestyttävä. Hardcore-pelaajille siinä ei välttämättä ole syvyyttä, jota he peliltään toivovat.”

Jorgensenin kommenteista voi päätellä, ettei Star Wars Battlefrontia suunniteltu alunperinkään aktiivisille pelaajille, vaan pikemminkin vielä suuremalle yleisölle. Jorgensen uskoo, että Battlefront tulee hyötymään Star Wars: The Force Awakens -leffan suosiosta ja saavuttamaan alkuperäisen myyntitavoitteensa 13 miljoonaa kappaletta.

Lisää luettavaa