Viikonlopun suunnitelmat uusiksi: Tämä kehuttu reaaliaikastrategia on ilmainen sunnuntaihin asti

Jos edessä on vapaa viikonloppu ja kaipaat uutta pelattavaa, kannattaa suunnata Steamiin lataamaan Grey Goo. Peli on nimittäin ilmaiseksi pelattavissa aina sunnuntai-iltaan asti.

Grey Goo on tammikuussa ilmestynyt reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajan valittavana on kolme kansaa: Ihmiskunta, Beta-nimiset avaruusoliot, sekä pelin nimikkorotu Goo. Tarinallisen yksinpelikampanjan voi pelata millä tahansa kansalla, joilla kaikilla on toki omat yksikkönsä. Goo tosin käyttää ravinnokseen muiden kansojen yksiköitä ja tekee niistä omiaan.

Grey Goo painottaa suuren luokan päätöksiä, eikä niinkään yksittäisiä valintoja. Peli on myös saanut runsaasti kehuvia arvioita mediassa. Esimerkiksi GameSpotin mukaan peli on ”yksi parhaista perinteisistä RTS-peleistä, joita PC:lle on ilmestynyt moneen vuoteen.”

Mikäli Grey Goosta innostuu enemmänkin, on se maanantaihin asti myös huokeassa -60% -tarjouksessa. Mutta vaikkei peliostoksille aikoisikaan, kannattaa scifin ja strategiapelien ystävien varmasti kokeilla.

Alta voit katsoa Grey Goon eepppisen julkaisutrailerin.

Lisää luettavaa