Valtavaksi ilmiöksi kasvanut verkkoräiskintä laajenee edelleen – 11. kausi starttaa uusin hahmoluokin ja taistelutanterein

Rainbow Six Siegeä ei tunnu pysäyttävän enää mikään.

19.08.2018

Ubisoft julkisti Pariisissa pidettävän Rainbow Six Major -turnauksen yhteydessä yksityiskohtia jo kolme vuotta täyttävän Rainbow Six Siegen Grim Sky -laajennuksesta.

Operation Grim Sky kohottaa mammuttimaisiin mittoihin kasvaneen räiskinnän Operator-hahmoluokkien määrän peräti 42:een. Puolustamiseen keskittyvä Clash pitää tiimikavereistaan huolta valtavan ja hajoamattoman kilven avulla. Kääntöpuolena kilven kanssa puolustaessa esimerkiksi lähitaistelumahdollisuutta ei ole lainkaan mukana. Hyökkäyshahmo Maverick taas kykenee tekemään lähes pintaan kuin pintaan pienenpieniä reikiä, joista vihollisten teilaaminen onnistuu hyvässä tapauksessa todella, todella tyylikkäästi. Pelikuvaa uutisen lopussa.

Hereford-taistelutanner taas on pistetty alusta saakka täysin uusiksi. Mukana on toki kaikki tutuksi tulleet avainpaikat, mutta radikaaleiksi rummutetuissa uudistuksissa on keskitytty erityisesti sujuvoittamaan taistelujen yleistä flow’ta niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin näkökulmasta.

Pienemmistä uudistuksista mainittakoon parannettu tähtäystarkkuus, yksittäisten pelaajien mykistäminen ja ranked-otteluihin vaadittava kaksivaiheinen tunnistus.

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky on kokeiltavissa aluksi PC:n testiservereillä 20. elokuuta. Lopullinen julkaisu häämöttää kuitenkin jo syyskuussa. Rainbow Six Siegen pariin pääsee PC:n ohella myös Xbox Onella ja PlayStation 4:llä.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa