Uusi Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville saatavilla nyt!

EA:n tiukan mysteerihunnun alla piiloteltu paketti paljastui uudeksi zombien ja kasvien rähinämatsiksi.

09.09.2019

EA:n viimeisin titteli vie takaisin tuttuun Plants vs. Zombies -maailmaan. Kyseessä on Garden Warfaren tavoin online-räiskintää, eli alkuperäisen sarjan rauhallisen strategian perään on turha haikailla.

Battle for Neighborvillessä pelaajat voivat vapaasti valita hahmonsa joko zombien tai planttujen puolelta ja liittyä sitten joko tiukkoihin pelaajakamppailuihin tai erilaisiin yhteistyötehtäviin tekoälyä vastaan. Taistelumoodeja on onlinessa kuusi erilaista, minkä lisäksi tarjolla on myös vapaasti seikkailtavia avoimia alueita. PlayStation 4:lla ja Xbox Onella on myös mahdollisuus pelata jaetulla ruudulla yhdessä kaverin kanssa, kun taas pc-versiossa joutuu tyytymään online-rettelöintiin.

Visuaalisesti Neighborvillen sarjakuvamainen 3D-maailma on räikeä värioksennus, jossa pään saa helposti pyörälle. Joka puolella on jotain pientä härpäkettä, välkkyvää valoa tai muuten vain omituista otusta. Maailma onkin rakennettu huomattavan yksityiskohtaisesti. Ympäristön ohella erityisen paljon huomiota on kiinnitetty sotureihin sekä niiden kustomointiin. Tarjolla on lähtökohtaisesti 20 eri hahmoa, joista jokaisella on useita eri asusteita ja värivaihtoehtoja. Lopputulos antaa pelaajille käytännössä loputtomat mahdollisuudet tehdä otuksista omaan tyyliin sopivia.

Normaalin julkaisuaikataulun sijaan innokkaimmille pelaajille tarjotaan mahdollisuus testata peliä heti. Toimintaan pääsee sisään välittömästi ja hieman varsinaista julkaisua edullisempaan hintaan ostamalla niin sanotun perustajapaketin. Seuraavan kuuden viikon ajan ennen julkaisua pelin moduuleja avataan perustajille osa kerrallaan. Kyseessä ei ole varsinaisesti beta-testi, vaan kaikki ennen julkaisua kerätty kokemus ja eteneminen siirtyy suoraan julkaisupäivänä jatkoon ilman resetointeja. Ennakkopelaamiseen osallistuville on myös luvassa erinäisiä pelin sisäisiä palkkioita, kuten eksklusiivisia hahmokustomointeja. Lisätietoa perustajapaketista ja palkinnoista EA:n sivuilta.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville jatkaa tutulla kaavalla, joten luvassa on sarjan faneille varmasti sekopäisen tyydyttävää räiskintää ja mäiskintää – innokkaimmat voivat käydä sen kimppuun vaikka heti!

Founders Edition saatavilla NYT HETI pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborvillen virallinen julkaisupäivä on 18.10.2019.
Ikäraja: PEGI 7 (väkivalta, verkko-ostot)

Lisää luettavaa