Uudet ikärajaluokitukset paljastavat: Kolme PS2-klassikkoa tulossa PS4:lle?

PlayStation 3:lle on ostettavissa vanhempiakin PS-pelejä, mutta niistä yksikään ei ole tähän mennessä ollut saatavilla myös PlayStation 4:lle. Destructoidin mukaan tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä kolme PS2-peliä näyttäisi olevan ilmestymässä myös PS4:lle.

Tieto on peräisin tuoreista PEGI-luokituksista, joita käytetään pelien ikärajojen ja sisältövaroitusten säätämiseen Euroopassa. PEGI:n tuoreissa luokituksissa on listattu PS4:lle ilmestyväksi kolme PS2-peliä, jotka ovat:

  • Ape Escape 2 (2001)
  • Dark Chronicle (2002)
  • Twisted Metal: Black (2001)

Pelit tuskin paljon esittelyjä kaipaavat, mutta Dark Chronicle on japanilainen toimintaroolipeli, Ape Escape 2 suosittu tasohyppely, ja Twisted Metal: Black puolestaan tarjoaa raivokasta autotaistelua.

PEGI-luokituksia voi pitää melko luotettavana lähteenä, mutta Sony ei virallisesti ole julkistanut mitään pelien ilmestymisestä PS4:lle. Jos kuitenkin pleikkariklassikoita ryhdytään tuomaan PS4:lle enemmänkin niin miten olisi MediEvil? Tai alkuperäinen Metal Gear Solid?

Nyt listatuista peleistä ainakin Twisted Metal ja Ape Escape 2 on julkaistu myös PS3:lle, joten toivottavaa olisi, että Sony kunnioittaisi aiemmalle alustalle pelit ostaneita ja tarjoaisi ne ladattavaksi myös uuden sukupolven konsolille. Tässä voi kuitenkin käydä kuinka vain.

Lisää luettavaa