Totta vai tarua? – uusi videosarja pureutuu odotetun pelileffan taustoihin

07.12.2016

Piakkoin Suomessakin ilmestyvän Assassin’s Creed -elokuvan lähestyvää julkaisua pohjustetaan täkäläisille katsojille tehdyllä videosarjalla.

Kaikkiaan neljästä osasta koostuvassa videosarjassa käydään läpi pelisarjan universumia ja siihen pohjautuvan leffan väittämiä. Näistä jokaisessa esitellään myös lyhyitä näytepätkiä itse elokuvasta kuin sen työstövaiheiltakin.

Tähän mennessä videosarjasta on julkaistu ensimmäinen osa, joka on nähtävissä alapuolelta. Videolla nähdään kuvamateriaalia niin Michael Fassbenderin näyttelemän Callum Lynchin harjoituksista Animukseen kytkettynä, minkä ohella mukaan sisältyy myös otteita tämän esi-isänä toimineen salamurhaaja Aguilarin seikkailusta 1400-luvun Espanjassa.

Elokuvan pääosissa tavataan Michael Fassbender, Oscar-voittajat Marion Cotillard ja Jeremy Irons sekä muun muassa Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjaajan tuolilla istuu viime vuonna nähdystä Macbeth-elokuvastakin vastannut Justin Kurzel. Assassin’s Creedin ensi-ilta nähdään Suomen elokuvateattereissa kuluvan kuun 28. päivänä.

Lisää luettavaa