The Last Guardianin tekijältä pitkä tunteikas vuodatus pelimedioille

Äärimmäisen odotetun The Last Guardnianin suunnittelija ja ohjaaja Fumito Ueda tarinoi pitkän sepustuksen pelimedioille jaettuun niin sanottuun ”press kittiin”.

Press kit on lehdistöille jaettava paketti, joka usein sisältää pelin ja mahdollista oheissälää ja esimerkiksi pelikuvia käytettävissä julkaisuissa.

Rakkaat seikkailijat,

On kestänyt hyvin kauan, mutta nautin (ja olen helpottunut!) tietäessäni, että The Last Guardian on viimein käsissänne. Kun aloitimme The Last Guardianin työstämisen, halusin sen ottavan vaikutteita ja rakentavan kokemuksellemme ICOn ja Shadow of the Colossusin parissa, mikä olisi tehnyt siitä kuin greatest hits -albumin. Valitettavasti, kuten tiedättekin, törmäsimme muutamiin ongelmiin ja muutoksiin matkan varrella, ja pelin julkaisiin meni pidempään kuin kukaan oletti. Mutta kuten ICO ja Shadow of the Colossuskin ovat todella uniikkeja pelejä, niin niin on myös The Last Guardian ainutkertainen kokemus. Kun pelaat peliä, muista välillä pysähtyä ja nauttia maisemista samalla kun seuraat näitä yllättäviä kumppaneita heidän matkallaan. Etkä varmasti halua jäädä paitsi pelin lopetuksesta! Kehitystiimi ja minä toivomme, että viihdytte täysillä The Last Guardianin kanssa. Mikään ei tekisi meitä onnellisemmaksi. – Fumito Ueda.

ueda

Peli julkaistaan 9.12. Playstation 4:lle.

Lisää luettavaa