Tästä sarjakuvataiteilijan Tomb Raider -julisteesta ei eeppisyyttä puutu

Sarjakuvataiteilija Geof Darrow piirsi ensimmäisen Rise of the Tomb Raiderin erikoisjulisteista.

Rise of the Tomb Raiderin ilmestymistä saadaan odotella marraskuulle asti, mutta jo viikonlopun Comic-Conin yhteydessä julkistettiin ensimmäinen pelin neljästä erikoisjulisteesta. Komean julisteen on piirtänyt sarjakuvataiteilija Geof Darrow, ja näet sen alta.

”Halusin laittaa Laran äärimmäiseen vaaraan,” kuvailee Darrow julistettaan Xboxin julkistuksessa. ”Lauma villisusia ei ollut tarpeeksi… jotain keksin laittaa hänet taistelemaan vielä karhuakin vastaan. Ja juuri kun luulit, ettei tilanne voisi olla enää pahempi, laitoin hänet vielä jyrkänteen reunalle. Mutta hän on supersankari ja kuolematon. Vaikka Lara on äärimmäisessä mahdollisessa tilanteessa, tiedät kyllä, että hän tulee selviämään.”

Muun muassa Frank Millerin kirjoittamasta Hard Boiled -sarjakuvasta (1992) tunnettu Darrow kertoo lisäksi jopa karsineensa susien määrää alkuperäisestä, jotta Laran hahmo pääsisi paremmin näkyviin.

Darrown juliste on yksi neljästä Rise of the Tomb Raiderille julkaistavasta rajoitetun painoksen julisteista. Seuraavat julisteet ovat Frank Kozikin, La Bocan ja Tara McPhersonin käsialaa, ja jokainen niistä korostaa jotakin pelin uusista ominaisuuksista. Julisteet julkaistaan ilmeisesti yksitellen ennen pelin ilmestymistä uuden ja vanhan sukupolven Xboxille 10. marraskuuta.

Rise of the Tomb Raider poster

Lisää luettavaa