Tänään julkaistuissa ultrakevyissä Model-hiirissä on uuden ajan optiset kytkimet ja salamannopea päivitystahti

8KHz riittää vaativimmillekin.

17.10.2023

Glorious Gaming julkisti tänään neljä uutta hiirtä. Vaativimmille pelaajille suunnitellut Model O 2 PRO-, Model D 2 PRO-, Model O 2 PRO 4K/8KHz Edition– ja Model D 2 PRO 4K/8KHz -hiiret sisältävät uudet optiset kytkimet, pitkän käyttöajan sekä huippuluokan suorituskyvyn. Kaikki mallit ovat ultrakeveitä.

Model O on tarkoitettu molempikätiseen käyttöön (koura- ja sormenpääotteelle), kun taas Model D on optimoitu oikeakätisille pelaajille ja kämmenotteelle.

Näitä hiiriä varten Glorious Gaming suunnitteli aivan uudet optiset kytkimet. Ne ovat jopa viisi kertaa normaaleja mekaanisia kytkimiä nopeampia ja ne rekisteröivät varmasti jokaisen klikkauksen. Näin syntyi hiiri, jonka jokaiseen klikkaukseen voi luottaa ja jonka jokainen kytkin on suunniteltu jopa sadalle miljoonalle käyttökerralle. Yhdistettynä ultrakeveyteen ja 80 tunnin toiminta-aikaan on tuloksena sulava ja tarkka kokemus.

Heille, jotka tarvitsevat äärimmäisintä suorituskykyä ja suurinta kilpailuetua digitaalitaisteluissa, Glorious Gaming julkisti myös 4/8KHz:n versiot O 2 PRO– ja D 2 PRO -hiiristä. Molemmat varmistavat nopeimman mahdollisen yhteyden tietokoneen ja pelaajan välille. 4K/8K-versiot tukevat nopeampaa päivitystaajuutta kuin useimmat muut markkinoilla olevat pelihiiret: langattomana jopa 2 000 – 4 000 Hz ja kaapelin kautta jopa 8 000 Hz.

Mallista riippuen 57 – 62 gramman painoiset 26 000 DPI:n hiiret ovat myynnissä nyt. Model O 2 PRO ja Model D 2 PRO maksavat 119,90 euroa kun taas Model O 2 PRO 4K/8KHz Edition ja Model D 2 PRO 4K/8KHz Edition 149,90 euroa.

Lisätietoja täältä.

Model D 2 PRO

Model O 2 PRO

Lisää luettavaa