Taas loistotarjous Pleikkarin joulukampanjassa – Maailmanlopun maisemiin pääsee nyt puoleen hintaan!

Aiemmin viikolla kerroimme PlayStationin 12 Deals of Christmas -kampanjasta, jonka ensimmäisenä tarjouksena syyskuussa julkaistu hittipeli Metal Gear Solid V: The Phantom Pain irtosi peräti puoleen hintaan. Noh, eipä kauas jälkeen jää myöskään kampanjan toinen tarjous.

Eilisestä iltapäivästä alkaen PS Storessa on ollut nimittäin alennuksessa MGS:n kanssa samaan aikaan julkaistu Mad Max -peli, joka sekin on ostettavissa nyt vain puolella normaalihinnastaan. Klassikkoelokuvasarjaan perustuva peli kustantaa nyt siis vain 34,95€, mutta tarjous on voimassa vain huomiseen lauantaihin noin klo. 14:00 asti.

Mad Max on saanut ristiriitaisia arvioita, joiden arvosanat vaihtelevat kiittävästä keskinkertaiseen. Kiinnostavaa on kuitenkin, että Metacriticissä pelaajien antama keskiarvo on huomattavasti korkeampi kuin kriitikoiden. Olisikohan niin, että Mad Max vetoaa paremmin pelaajiin kuin arvostelijoihin?

Pleikkarin joulukampanja näyttää ensimmäisten tarjousten perusteella panostavan AAA-luokan peleihin, joiden hinnasta leikataan puolet pois. Kuumottaa ajatellakin, minkä hittipelin hinta putoaa seuraavaksi. Tässä vielä Mad Max -pelin julkaisutraileri.

YouTube video

Lisää luettavaa