Mad Max -pelistä löytyi kurja bugi, joka voi pysäyttää pelaajien etenemisen kokonaan

Mad Max -pelin alkumetreillä ei kannata autoa tuunailla.

Viime viikolla kerroimme Metal Gear Solid V: The Phantom Painia vaivanneesta bugista, joka saattoi korruptoida koko pelitallennuksen. Mutta MGS V ei ollutkaan ainoa syyskuun alun pelijulkaisu, josta löytyy kurja ja koko pelaamisen lopettava bugi.

Mad Max -pelistä on nimittäin löydetty bugi, joka on pakottanut lukuisat pelaajat aloittamaan pelin kokonaan alusta. Bugi löytyy alkupuolelta peliä tehtävästä nimeltä ”The Wasteland Classic”, jossa pelaajan tehtävänä on päivittää Archangel-autoa tietyillä osilla.

Valtaosalle pelaajista tämä ei tuota ongelmia, mutta jos pelaaja on jo ehtinyt seikkailemaan omin päin pelimaailmassa ja lisännyt autoon osia, ei tehtävää voikaan enää läpäistä ollenkaan. Xbox.MMGN:n mukaan autoon vaadittavaa viimeistä osaa ei tehtävässä saa avattua, jos autoon on asennettu muita osia aiemmin.

Ilmeisesti aiempien osien poistaminenkaan ei auta, ja sivuston toimittajan mukaan muutkaan esimerkiksi Steamin foorumeilla ehdotetut ratkaisut eivät tunnu ongelmaa korjaavan. Sama bugi on myös ilmeisesti havaittu kaikilla alustoilla.

Kaikeksi onneksi valtaosa pelaajista on tämän tehtävän kohdalla pelannut peliä vasta noin tunnin verran, mutta niille, jotka ovat innokkaasti lähteneet seikkailemaan pelin avoimeen maailmaan, tämä on varmasti ikävä yllätys. Toivottavasti bugi saadaan piakkoin korjattua.

Lisää luettavaa