Half-Life 3 tulossa?! – Steamissa on meneillään ennennäkemätön mysteeri, jota käyttäjät yrittävät kuumeisesti ratkaista

Half-Life 3 on kiistatta maailman odotetuin jatko-osa, mutta siitä ei ole kumma kyllä puhuttu koskaan oikein mitään. Nyt moni kuitenkin uskoo, että pian on tulossa todellinen jättijulkistus.

Steamissa on parhaillaan talvialennukset käynnissä, ja pelaajilla on tammikuun neljänteen asti aikaa napata ensi vuodelle hyviä kokemuksia kaupasta. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin olleet hieman pettyneitä päivittäisten tarjousten puutteeseen. Tällä hetkellä palvelussa pyörii kuitenkin myös jonkinlainen mysteeri, jota käyttäjät yrittävät selvittää.

Aiemmin tänään Steamin Reddit-käyttäjät löysivät sattumalta salaisen salasana-promptin, joka avautuu miltä tahansa sivustolta, kun käyttäjä kirjoittaa ”search” ja painaa enteriä.

Screen Shot 2015-12-31 at 14.10.16

Nokkelat salapoliisit päättivät laittaa joulualennussarjakuvassa hetken aikaa näkyneen viivakoodin numerot tähän koodiksi. Tämän lisäksi he vieläpä osasivat yhdistää viivakoodin Hitmaniin ja laittoivat koodin promptiin nimenomaan Hitman: Codename 47:n sivuilla.

Steam1

Salaperäinen koodijärjestelmä tuotti seuraavan omituisen ääniviestin:

I was on the right track. I could feel it. Tomorrow, I was going to search again.

Suomennettuna tämä tarkoittaa ”Olin oikeilla jäljillä. Pystyin tuntemaan sen. Huomenna aikoisin etsiä uudestaan.

Steam-salapoliisit yrittävät parhaillaan kuumeisesti ratkaista mysteeriä ja tekevät jopa mindmappeja spekulaatioilleen. Moni pelaaja onkin jo arvaillut, että koska Valve näkee näin paljon vaivaa, on tämän jotenkin pakko liittyä Half-Life 3:een, jota erittäin moni on odottanut vuosikausia kuin kuuta nousemaan.

Uutisoimme asiasta lisää, kun tietoa tulee saataville!