Razerin poikkeuksellinen uutuushiiri maksaa 6,53 euroa grammalta

Vähän painoa, runsaasti tekniikkaa.

03.02.2023

Razer on julkistanut uuden Viper Mini Signature Edition -pelihiiren. Vuosien huolellisen suunnittelun tuloksena rakennettu hiiri on valmistajansa mukaan erittäin korkealuokkainen, hyperkevyt ja suorituskykyinen. Se on ahdettu Razerin parhaalla teknologialla.

”Lähdimme liikkeelle luodaksemme parhaan mahdollisen kevyen ja suorituskykyisen pelihiiren”, sanoo Barrie Ooi, Razerin PC Gaming -divisioonan johtaja. ”Menimme tavanomaista suunnitteluprosessiamme pidemmälle tarkastellaksemme materiaalivalintoja ja vaihtoehtoisia teollisia malleja luodaksemme erittäin kestävän magnesiumseoksesta valmistetun exoskeleton-rungon fanien suosimassa Viper Mini -muodossa. Tuloksena Viper Mini Signature Edition on vain 49 grammainen ilman mitään kompromisseja, mikä tekee siitä kaikkien aikojen kevyimmän hiiremme.”

Magnesiumseoksen ja ruiskuvalutekniikoiden käyttö mahdollisti hiiren merkittävän painonpudotuksen kestävyydestä tinkimättä, mutta samalla hiirestä saa silti hyvän otteen suositun Viper Mini -muodon mukaisesti.

Korkealuokkaisesta magnesiumseoksesta valmistetussa Viper Mini Signature Editionissa on poikkeuksellinen paino-lujuus-suhde, joka johtuu uudesta, monimutkaisesta ja erittäin kestävästä muotoilusta, joka on luotu ruiskuvalutekniikalla.

Viper Mini Signature Edition on kunnianhimoisin suunnittelu- ja insinöörityöprojekti, johon olemme koskaan ryhtyneet”, sanoo Charlie Bolton, Razerin teollisen muotoilun johtaja. ”Halusimme ylittää perinteisen hunajakennomallin, ja tämä vaati materiaalia, jolla on erinomainen lujuus-painosuhde. Arvioituamme muovia, hiilikuitua ja jopa titaania valitsimme lopulta magnesiumseoksen sen poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi.”

Viper Mini Signature Editionissa on optinen Razer Focus Pro 30K -sensori, Razer Optical Mouse Gen-3 -kytkimet ja 4000 Hz:n päivitysnopeutta tukeva langaton HyperPolling-yhteys.

319,99 euroa – eli 6,53 euroa grammalta – maksava hiiri tulee myyntiin 12.2.2023. Lisätietoja Razerin sivuilta.

Lisää luettavaa