PS5-konsoli saapui Suomeen, kotimaisista nettihuutokaupoista löytyy jo valtavasti ylihintaisia laitteita nelinkertaisella hinnalla – älä osta!

Vedättäjiä riittää.

PS5-konsolit tulivat myyntiin Suomessa tänään. Onnea onnekkaille, jotka laitteen itselleen saivat: monet jäivät ilman, sillä laitteen suosio oli niin valtavaa, ettei sitä riittänyt kaikille.

Tällä hetkellä kotimaisista verkkohuutokaupoista löytyy melkoinen määrä myynnissä olevia PS5-konsoleita. Jotkut vääräleuat myyvät konsolia jopa tuhansilla euroilla, vaikka kaupasta niitä saa noin 500 euron hintaan.

Sanomattakin lienee selvää, että todella monet näistä huutokauppasivustojen konsolimyynti-ilmoituksista ovat silkkaa vedätystä. Kannattaakin olla todella, todella tarkkana, mikäli laitetta aikoo muilta ihmisiltä hankkia.

Väittäisimme, että PS5-konsolin ostaminen toiselta osapuolelta on järkevää ainoastaan parhaalta kaverilta hankittaessa – ja silloinkin kannattaa olla tarkkana, ettei ystävyys kärsi.

Tätä ei voi painottaa tarpeeksi: missään tapauksessa ei kannata lähteä ostamaan konsolia sokkona täysin tuntemattomalta ihmiseltä. Silloin on melkoisen suuri todennäköisyys joutua jonkun ikävän ihmisen petoksen uhriksi.