Pokémon GO:hun tulossa valtavia muutoksia – tällaista firman pomo lupailee

Pokémon GO:lla on edelleen vannouneet faninsa.

09.09.2017

Pokémon GO oli jo julkaisunsa aikoihin aivan valtava menestys. Sittemmin monet niin sanotut kasuaalipelaajat ovat jättäneet pelin, mutta silti moni on vielä jäänytkin. Nyt Nianticin toimitusjohtaja Tsunekazu Ishnihara on lupaillut peliin suuria muutoksia Bloomberg-sivuston haastattelun mukaan.

Olemme saavuttaneet vain 10 prosenttia siitä, mitä Pokémon ja Niantic yrittävät tehdä, joten jatkossa tulemme lisäämään keskeisiä Pokémon-kokemuksia kuten Pokémonien vaihtelemista, pelaajien välisiä taisteluita ja muita mahdollisuuksia”, Ishnihara kertoi asiasta. Lisäksi hän tarjosi myös muita kommentteja Pokémonien ilmestymisestä.

Jokaisessa paikassa on paljon erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja Pokémoneja. Joten miten näiden kanssa pitäisi toimia oikeassa maailmassa? Yksi ajatus on, että kylmän ilmaston Pokémoneja näkyisi vain kylmissä paikoissa, mutta se tarkoittaisi sitä, että trooppisten saarten pelaajat eivät voisi saada niitä kiinni. Mietimme aina, kuinka löytää oikea tasapaino pelisuunnittelun, Pokémonien olemassaolon ja pelaajien Pokémon-kokoelmamietteiden suhteen.

Tällä hetkellä ranta-alueilta löytyy vesi-Pokémoneja. Jos kuitenkin laitat esimerkiksi sähkötyyppisiä Pokémoneja (kuten Pikachua) ilmestymään sähkölaitosten läheltä, niin onko se hyvä idea – onko paikka turvallinen tai muuten ok sijaintinsa puolesta? Näemme nämä asiat hyvin realistisina ongelmina.

Toisaalta tämä on aiheuttanut paljon myös sosiaalisia ongelmia. Kun liian paljon ihmisiä kokoontuu yhteen, tulee siitä massahysteriaa. Tämä ei ole niinkään ominaista ainoastaan Pokémon GO:lle, vaan ongelma on yleisesti siinä, kun ihmiset kävelevät ja tuijottavat älypuhelimiaan. Tähän meidän tulee keskittyä.”

Mielenkiintoista nähdä, missä vaiheessa nämä suuremmat ominaisuudet lisätään peliin. Näyttäisi kuitenkin siltä, että peli todella tulee jatkamaan kehittymistään.

Lisää luettavaa