Pokémon GO:hun jälleen uusi konnat kyykkyyn pistävä päivitys – huijaaminen sen kuin hankaloituu

Niantic on näyttänyt useaan kertaan, ettei tykkää huijareista.

21.06.2017

Sosiaalisissa peleissä on aina se ongelma, että ihmiset keksivät keinoja huijata. Virtuaalipippelin kasvatuksessa ei tunnu kovin paljon merkitsevän se, onko jormaa suurennettu kirurgisesti – kunhan se vain on mahdollisimman iso.

Nyt Niantic on tiedottanut Redditissä aidoksi vahvistetulla tilillä seuraavaa:

Raid Battlesia ja uusien battle-ominaisuuksien myötä aiomme pitää kiinni päätöksestämme varmistaa, että Pokémon GO säilyy hauskana ja reiluna kokemuksena kaikille trainereille. Tästä päivästä eteenpäin Pokémonit, jotka on napattu kolmannen osapuolen palveluja hyödyntämällä, näkyvät pelaajan inventoryssa kauttaviivalla merkittynä, eivätkä välttämättä käyttäydy odotetusti. Kaikkien eilen julkistamiemme uusien ominaisuuksien aiheuttama kiinnostus on saanut meidät nöyriksi. Tämä on yksi pieni osa jatkuvaa pyrkimystämme säilyttää yhteisön luotettavuus ja rehtiys sekä tarjota upea Pokémon GO -kokemus.

Toisin sanottuna huijarit tullaan ikään kuin polttomerkitsemään, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, miten ketkuilulla hankitut hirviöt tulevat toimimaan. Joissain Pokémon-peleissä tietyt möröt eivät kuitenkaan esimerkiksi aina tottele liian alhaisella kokemustasolla olevia pelaajia.

 

Lisää luettavaa