Pleikkarin ylivalta jatkuu: Star Wars Battlefrontilla enemmän pelaajia PS4:llä kuin muilla alustoilla yhteensä

PlayStation 4 johtaa konsolisukupolvensa kilpailua, ja jälleen kerran se näkyy myös pelimyynnissä. Polygon raportoi nimittäin, että viime viikolla ilmestynyt Star Wars Battlefront näyttäisi olevan huikeasti suositumpi PS4:llä kuin kilpailevilla alustoilla.

Tieto on peräisi Player Stats Networkilta, joka seuraa videopelien serverilukuja. Viikonloppuna Star Wars Battlefrontin PS4-versiota pelasi parhaimmillaan samanaikaisesti 188 171 pelaajaa, siinä missä Xbox Onella pelaajia oli enimmillään 113 696 ja PC:llä vain 48 292. Player Stats Network saa lukunsa suoraan pelin julkaisijan Electronic Artsin servereiltä.

Näiden lukujen valossa näyttäisi siis siltä, että pelin pleikkaripelaajia on enemmän kuin Xbox One ja PC -pelaajia yhteensä. Luvut koskevat tietysti vain serveriliikennettä, eivätkä ne anna täydellistä kuvaa pelin myynnistä. Suuntaa-antavina niitä voi kuitenkin pitää, etenkin kun Star Wars Battlefront on vahvasti moninpelaamista painottava räiskintäpeli. Star Wars Battlefrontin viralliset myyntiluvut saattavat hyvinkin olla samansuuntaiset, jahka niitä joskus julkaistaan.

Star Wars Battlefront ilmestyi Yhdysvalloissa 17. ja Euroopassa 19. marraskuuta.

Lisää luettavaa