PC:lle ja Xbox Onelle tulevan pelin kehittäjät ovat selvästi tosissaan – lopettivat leipätyönsä ja panttasivat talonsa

Cupheadin tekijät ovat riskillä liikenteessä.

30.06.2017

Oletko kuullut vielä Cupheadista? Kyseistä peliä on esitelty etenkin Microsoftin messutarjonnassa useampaankin kertaan – ensimmäistä kertaa sitä esiteltiin vuonna 2014.

Kyseessä on kaksiulotteinen vasemmalta oikealle liikkuva peli, joka tuo mieleen 1920-luvun animaatiotyylin. Oli pelin laatu lopulta mitä tahansa, niin uskomattoman tyylikkäältähän tuo näyttää (video uutisen lopussa).

Pelin oli alun perin määrä tulla ulos jo vuonna 2015, mutta tämänhetkinen julkaisuaika on tämän vuoden syyskuu. Cuphead tullaan ilmeisesti julkaisemaan Steamissä sekä Xbox Onella digitaalisesti.

Tosiasia on, että Cuphead on nyt lähempänä peliä, jonka aina halusimme tehdä”, kommentoi toinen firman omistajista ja pelin pääsuunnittelija Chad Moldenhauer GamesRadar+:n haastattelussa.

Minun veljeni ja minä lopetimme leipätyömme, panttasimme talomme ja aloitimme tiimin laajentamisen. Tämä oli meidän mahdollisuutemme toimittaa pelaajille peli, jonka halusimme aina tehdä – sen sijaan, että olisimme tehneet saksitun pelin aiotulla kolmen henkilön tiimillä.

Tällä hetkellä pelin parissa työskentelee noin 20 ihmistä. Toivotaan, että laatu on kohdillaan ja Moldenhauer veljineen saa menestyksen myötä elämänsä vielä raiteilleen.

Lisää luettavaa