Nyt voit opetella TE-toimiston kurssilla pelialan ammattilaiseksi – koulutus tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille

Siinäpä idea työttömälle!

DreamHack

Työvoimatoimistossa voi nykyään opiskella pelialan ammattilaiseksi. TE-toimistosta löytyy nimittäin Pelialan ammattilaisena toimiminen -niminen kurssi.

”Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia pelialalla ammattilaisena. Hakijalla voi olla tavoitteena toimia eSport pelaajana ja striimaajana. Koulutus keskittyy peligenren ympärille eli ammattitaitoa kehitetään seuraavilla osa-alueilla: pelityöasema ja tarvittavat ohjelmat, pelipalvelimen toteutus ja hallinta, hyödyntäen myös virtualisointia sekä videoiden editointi ja striimaus”, TE-toimiston sivuilla kerrotaan ja jatketaan:

”Koulutuksessa painotetaan tietoteknisten valmiuksien kehittämistä. Osallistuja oppii ja ymmärtää pelialan laitetekniikalle, ohjelmistoille ja tietoturvalle asettavat vaatimukset. Myös urheilullisen elämäntavan, ergonomian ja arjen hallinnan taidot sisältyvät koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto.”

Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille

Kurssille voit hakea tästä linkistä.