Mielipide: Tässä tuoreinta Final Fantasy XV -videota – Aivan sietämättömän kauniin ja fantastisen näköinen peli

29.08.2016

 

Vuoden odotetuimmasta japanilaisroolipelistä on nyt saatu taas lisää videota. Ja voi ihme sentään, kuinka tämä peli vain näyttää upeammalta päivä päivältä!

Kyseessähän on siis Final Fantasy XV:n ensimmäistä puolituntista esittelevä video. Katsokaa nyt itse. Ihan mieletöntä meininkiä.

Vanhana roolipelien ystävänä sitä on pitkään odottanut, että tietyt pelintekijät todella alkaisivat ottamaan kaiken irti siitä graafisesta tehosta, mitä nykypäivänä on käytettävissä. Häikäisevällä grafiikalla toteutettu avoimen maailman roolipeli on paperilla aika lailla parasta, mitä vain voi olla.

Final Fantasy XV on jakanut mielipiteitä sijoittumalla jokseenkin realistiseen maailmaan. Minusta tämä on kaiken näkemäni perusteella ollut varsin virkistävä valinta. Alla olevalla videolla näyttää todella upealta, kun porukka ajelee autolla kaupungissa. Tuonne maailmaan minä tahdon seikkailemaan – ja juurikin noiden japania puhuvien rokkarijäbien kanssa.

Täytyy vain toivoa, että kauniin pinnan alta löytyisi myös vahva peli. Kauniit maisemat ovat arvo sinänsä, mutta jos pelissä ei ole tarpeeksi tekemistä ja löydettävää, vie se upeistakin maisemista terää pois.

Toivotaan, toivotaan! Mutta kauniilta se perhana vie näyttää!

Lisää luettavaa